Welkom@eek


Of het nu koffie, thee of cacao is, bij EEK zijn we gek op mooie producten met bijzondere verhalen vanuit de hele wereld. 

 

Maar EEK is meer dan alleen maar lekkere koffie.

 

Naast lekker eten en drinken, houden we van onze planeet, die we graag netjes achterlaten voor de toekomstige generaties.

 

Daarom is ons plan gebaseerd op 3 pijlers:

 

1. Gecertificeerd. De groene koffie die we gebruiken is bij voorkeur gecertificeerd met het Rainforest Alliance  of Biologisch keurmerk of ingekocht via Direct Trade.

 

2. 100% Natuurlijk. Onze producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen. #Gezond en lekker.

 

3. Klimaat Positief. Om een bijdrage te leveren aan een betere wereld, zit er op onze producten eekpremie van € 0,50 per kg. Met deze eekpremie compenseren wij de Co2 impact van onze producten, totdat ze Klimaat Positief zijn. Vinden wij wel zo eerlijk!

 

 

Will you join us, fighting climate change by drinking EEK coffee?

  

EEK, more than just great coffee! 


Sinds juli 2015Onze koffie

Espresso Blend - Medium roast - Guatemala-Brazil

EEK biedt koffie van de hoogste kwaliteit, welke op eerlijke wijze is geproduceerd. De variant die wij eind 2015 geïntroduceerd hebben is een 100% Arabica Espresso Blend uit Guatemala & Brazilië.

 

We hebben de koffie medium gebrand en hij heeft een intense chocoladegeur gecombineerd met tonen van karamel en een aangename fruitigheid.

 

Deze koffie is Rainforest Alliance gecertificeerd en dus op eerlijke wijze geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. 

 

Ideaal voor de volautomaat of espresso machine en geschikt voor de liefhebber van zowel espresso, lungo als ook cappuccino. Meer...

 


Shop

koffie