Proefpakket 2kg eek: vanaf 16,95 per kg | 1 kg Medium roast & 1 kg Dark roast |

Proefpakket bestaande uit 2 x 1 kg eek coffee

1 kg Guatemala - Brazil  Medium roast: 100% Arabica koffie, Rainforest Alliance gecertificeerd, Espresso Blend met aromatische bonen uit Guatemala & Brazilië, SHB kwaliteit en zongedroogd. De koffie is medium gebrand en heeft een intense chocoladegeur gecombineerd met tonen van karamel en een aangename fruitigheid. Kracht 3 op schaal van 5. Een koffie die iedereen lekker vind als espresso of als koffie en fantastisch tot zijn recht komt in de cappuccino.

en 1 kg Italian Style Dark roast: 90% Arabica en 10% robusta, Rainforest Alliance gecertificeerd, Espresso Blend met aromatische bonen uit Brasil - Ethiopia - Guatemala - Java & Colombia. Deze koffie is op Italiaanse wijze donker gebrand, heeft daardoor een sterke koffie smaak en ruikt naar chocolade en toast. Een krachtige koffie met een volle body voor de liefhebber van zowel een sterke espresso, lungo als ook cappuccino. De koffie is op eerlijke wijze geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. eekpremie €0,50 per kg. Kracht 4,5 op schaal van 5.  

Deze koffies zijn op eerlijke wijze geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. eekpremie €0,50 per kg.  Al vanaf 16,95 euro per kg bij bestelling van 8 kg, vanaf 2kg geen verzendkosten. klik op onderstaande regel voor de bestel opties! 

Proefpakket 2kg, 1kg Guatemala - Brazil en 1kg Italian Style
€ 41,90

€ 37,90

  • 1 kg
  • Levertijd: 1-3 dagen