Nieuws

Nieuwsbrief Zomer
Nieuws · 15. juni 2021
Begin de zomer goed en sla nu extra veel in! Als zomer-actie ontvang je deze week als trouwe klant 10% EXTRA korting op ons gehele assortiment. Gebruik hiervoor de kortingscode* zomer in je winkelwagen! De code is geldig bij een minimaal bestelbedrag van 30 euro.

Nieuwsbrief Pinksteren
Nieuws · 18. mei 2021
Onze speciale pinkster-aanbiedingen: • Specialty Brazil Capricornio van 12,95 nu voor 10,95 (bij bestelling vanaf 5 stuks) • Guatemala-Brazil Medium Roast van 18.95 nu voor 16,95 (bij bestelling vanaf 3 kg) • Italian Style Dark Roast van 18.95 nu voor 16,95 (bij bestelling vanaf 3 kg) Bestel je een volle doos met 8kg van bovenstaande varianten dan krijg je als extra er een zak Brazil Specialty gratis bij van ons.

Nieuwsbrief Moederdag
Nieuws · 05. mei 2021
Dat verdient ze, toch?! Omdat je moeder het verdient en jij haar deze week daarvoor lekker in de watten legt, hebben wij een hele speciale koffie in de aanbieding. Hiermee maak je misschien wel de lekkerste cappuccino die zij ooit geproefd heeft. De Brazil specialty, onze mooiste koffie vol, zoet en romig met tonen van chocolade en noten die perfect samengaan met de melk in een cappuccino. Op al onze varianten en bij bestelling vanaf 30 euro nu 15% korting met kortingscode: Moederdag

Nieuwsbrief Koningsdag
Nieuws · 21. april 2021
Vier een koninklijk feestje met eek Koningsdag aanbieding Op alle bestellingen vanaf 35 euro nu 10% extra korting met code: Koningsdag. Onze Koningsdag aanbieding is geldig van 21 tot en met Koningsdag 27 april Onze prijzen zijn verlaagd! Doordat wij steeds meer koffie verkopen aan bedrijven en consumenten hebben wij wat extra inkoopvoordeel behaald. Hierdoor is de prijs bij afname van een volle doos a 8kg verlaagd naar standaard 16,95 en nu tijdelijk dus met nog eens 10% extra korting

Nieuwsbrief Pasen
Nieuws · 01. april 2021
Eek paasactie Speciaal voor de paasdagen hebben we een paashaas aanbieding. Deze aanbieding is geldig van 1 t/m 6 april. Zo wordt deze pasen wel heel lekker! Gebruik tijdens het afreken de code "eek15" voor 15% korting op je koffiebonen. Deze is geldig t/m 6 april. NIEUW: Fietsbezorging - super groen!

EEK is jarig en wie jarig is trakteert
Nieuws · 14. januari 2021
Wat een feest! Deze maand bestaat eek alweer 5 jaar! In de afgelopen jaren hebben we samen een verschil kunnen maken door het drinken van (h)eerlijke koffie. Hoe fijn is dat! We hebben op de volgende gebieden impact gecreëerd.

Nieuws · 08. maart 2018
Om de nieuwe verpakking te vieren, start EEK deze week met een actie. De 1kg verpakking is van 9 maart tot 1 april a.s. bij een minimale afname van twee kilo voor 15,95 euro te bestellen, zonder extra verzendkosten, in plaats van de gebruikelijke prijs van 18,95 euro.

Fijne Kerstdagen / Feliz Navidad!
Nieuws · 25. december 2017
De leukste kerstkaart die wij dit jaar mochten ontvangen komt uit Guatemala. De eekpremie op onze koffie omzet doneerden we afgelopen jaar aan de kinderdagopvang 'Las Nubes' op koffieplantage 'Santa Felisa' in Guatemala. Hier kochten zij schoolmaterialen voor het komende schooljaar van. Hierbij bedanken we graag al onze klanten voor het afnemen van onze koffie en wensen iedereen fijne feestdagen!

Nieuws · 01. november 2017
EEK is meer dan alleen maar lekkere koffie. We staan vermeld in deze blog van 'Voor de wereld van morgen'. Je hebt tegenwoordig gelukkig al keuze in welke duurzame koffie het beste bij jou past. Bij EEK investeren we 1 Euro per kilo ofwel 1 cent per kopje in duurzame energie projecten om de wereld een beetje groener te maken.

Nieuws · 05. juli 2017
Klimaat verandering. " We have to do something about in now ! " De EEK Premie die wij verzamelen met de verkoop van onze koffie gaan we vanaf dit jaar investeren in duurzame energie projecten. Dit doen we voor een deel in het land waar de koffie vandaan komt en gedeeltelijk in het land waar de koffie geconsumeerd wordt! Will you join us, fighting climate change by drinking eek coffee?

Meer weergeven