Nieuws

Nieuws · 08. maart 2018
Om de nieuwe verpakking te vieren, start EEK deze week met een actie. De 1kg verpakking is van 9 maart tot 1 april a.s. bij een minimale afname van twee kilo voor 15,95 euro te bestellen, zonder extra verzendkosten, in plaats van de gebruikelijke prijs van 18,95 euro.

Nieuws · 25. december 2017
De leukste kerstkaart die wij dit jaar mochten ontvangen komt uit Guatemala. De eekpremie op onze koffie omzet doneerden we afgelopen jaar aan de kinderdagopvang 'Las Nubes' op koffieplantage 'Santa Felisa' in Guatemala. Hier kochten zij schoolmaterialen voor het komende schooljaar van. Hierbij bedanken we graag al onze klanten voor het afnemen van onze koffie en wensen iedereen fijne feestdagen!

Nieuws · 29. november 2017
EEK Coffee levert voor de veiling 1 kg 100% Arabica koffiebonen. Meer dan 100 kopjes heerlijke EEK Coffee! Woon je in Zeewolde, dan komen we het persoonlijk bij je afgeven. We demonstreren je ook meteen hoe je de lekkerste cappuccino thuis maakt en, als je dit wenst, stellen we gelijk de machine voor je af. Buiten Zeewolde wordt de koffie gratis verzonden.

Nieuws · 01. november 2017
EEK is meer dan alleen maar lekkere koffie. We staan vermeld in deze blog van 'Voor de wereld van morgen'. Je hebt tegenwoordig gelukkig al keuze in welke duurzame koffie het beste bij jou past. Bij EEK investeren we 1 Euro per kilo ofwel 1 cent per kopje in duurzame energie projecten om de wereld een beetje groener te maken.

Nieuws · 05. juli 2017
Klimaat verandering. " We have to do something about in now ! " De EEK Premie die wij verzamelen met de verkoop van onze koffie gaan we vanaf dit jaar investeren in duurzame energie projecten. Dit doen we voor een deel in het land waar de koffie vandaan komt en gedeeltelijk in het land waar de koffie geconsumeerd wordt! Will you join us, fighting climate change by drinking eek coffee?

Nieuws · 25. oktober 2016
Leuk artikel over EEK in 'The Frog Blog' van Rainforest Alliance.