· 

Nieuwsbrief Pinksteren

Onze speciale pinkster-aanbiedingen:

• Specialty Brazil Capricornio van 12,95 nu voor 10,95 (bij bestelling vanaf 5 stuks)

• Guatemala-Brazil Medium Roast van 18.95 nu voor 16,95 (bij bestelling vanaf 3 kg)

• Italian Style Dark Roast van 18.95 nu voor 16,95 (bij bestelling vanaf 3 kg)

Bestel je een volle doos met 8kg van bovenstaande varianten dan krijg je als extra er een zak Brazil Specialty gratis bij van ons.

De prijzen zijn in onze webshop aangepast, je hebt dus geen kortingscode nodig! Deze actie is geldig tot en met 24 mei a.s.

Bestel hier je koffie met pinkster-korting

Helaas zijn nog te veel bedrijven die geen lekkere koffie op kantoor aanbieden. Dat moet echt beter vinden wij. Dus, wil jij ook echt lekkere koffie op het werk? Neem dan contact met ons op voor een gratis demonstratie. Geheid dat wij ook voor jullie een passend voorstel kunnen maken.

Onze koffie kost gemiddeld nog geen 12 cent per kopje en een medewerker drinkt gemiddeld 3 kopjes per dag, dat is dus nog geen 36 cent per dag per medewerker!

Nieuwe machine nodig, ook geen probleem bij eek. Check onze nieuwe espresso machine lijn van Yunio die wij in ons assortiment hebben opgenomen. Machines die de koffiebonen vers malen in combinatie met verse melk voor de lekkerste Cappuccino, Latte Macchiato of Flat White. De Yunio X41 met een adviesprijs van 2.955,- is bij ons bijvoorbeeld al verkrijgbaar met > 30% korting in combinatie met de afname van EEK koffie. Naast de Yunio machine lijn hebben we ook Franke machines voor de grootste koffie verkopers zoals tankstations en evenementen locaties. Voor de horeca hebben we de mooie Italiaanse espresso machines van Faema in het assortiment. Wil je meer weten over onze zakelijke en professionele oplossingen, neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar: hello@eekcoffee.com

Duurzaam koffiemerk

Wellicht was het je al eerder opgevallen, maar eek is een duurzaam koffiemerk. Ons assortiment is dan ook gebaseerd op vijf duurzame eek pijlers.

•Traceerbaar

• Eerlijk & Transparant

• Lokaal & Vers gebrand

• 100% Natuurlijk

• Klimaat Positief

Vandaag lichten we pijler “Lokaal & Vers gebrand” nader toe.

Wij vinden het belangrijk dat onze koffiebonen geen onnodige food kilometers afleggen, daarom leveren we onze koffie bij voorkeur lokaal gebrand en branden wij onze Specialty coffee in een branderij in Amersfoort, nog geen 25km bij ons vandaan.

Vers gebrand vinden we erg belangrijk voor zowel de kwaliteit als de smaak. Vers betekent bij ons dat we de koffie niet ouder dan 9 weken aan consumenten uitleveren. Koffie is namelijk het lekkerst van 14 tot 90 dagen na het branden.

Gisteren, op 19 mei hebben wij onze Specialty Brazil weer vers gebrand en verpakt. Bestel hem als eerste. Zo vers dat je hem zelfs nog even een weekje moet laten rusten, voordat je er koffie mee kunt zetten 😊


Proef eek koffie

Sinds kort is eek ook te koop bij koffiehuis “de oude Bieb” in Zeewolde

Aanstaande zaterdag van 10 tot 11:30 uur is onze barista aanwezig in de oude bieb en kun je ons gehele eek coffee assortiment komen proeven. Wil je graag weten hoe je thuis zelf ook de lekkerste espresso of cappuccino maakt, of heb je vragen over onze koffie, kom dan even langs dan vertellen we je alles over de mogelijkheden.

De eerdergenoemde eek aanbiedingen zijn ook bij de oude bieb van toepassing!

Naast van lekkere koffie houden wij van sporten en de natuur. Echt lekker weer om te zonnen wordt het helaas niet komend weekend, maar het gaat wel erg lekker waaien en dat vinden wij echt super vet. Wij halen dus onze surfspullen van zolder en gaan lekker het water op.

Wat ga jij doen komend weekend, maak je ook gebruik van het weer?


Prettig pinksterweekend! 

eek, more than just great coffee

 

Vergeet niet je koffie te bestellen