· 

Nieuwsbrief Pasen

Eek paasactie

Speciaal voor de paasdagen hebben we een paashaas aanbieding. Deze aanbieding is geldig van 1 t/m 6 april. Zo wordt deze pasen wel heel lekker!  

Gebruik tijdens het afreken de code "eek15" voor 15% korting op je koffiebonen. Deze is geldig t/m 6 april.
 

NIEUW: Fietsbezorging - super groen! 

Woon je in Zeewolde, en bestel je voor 18:00 uur dan komt onze fietskoerier je bestelling nog voor 22:00 bij je afleveren! Een stuk sneller en milieuvriendelijker dan pakketpost. 

MEDIUM ROAST

GUATEMALA - BRAZIL | NORMAAL VANAF €17,50 NU VANAF €14,88 PER KG 

100% Arabica koffie, Espresso Blend met aromatische bonen uit Guatemala & Brazilië, SHB kwaliteit en zongedroogd. De koffie is medium gebrand en heeft een intense chocoladegeur gecombineerd met tonen van karamel en een aangename fruitigheid. Deze koffie is Rainforest Alliance gecertificeerd, dus op eerlijke wijze geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. eekpremie €0,50 per kg. Kracht 3 op schaal van 5.  Al vanaf 17,50 per kg en nu met 15% korting zelfs vanaf 14,88 per kg. 

Bestel onze Medium Roast 

DARK ROAST 

ITALIAN STYLE | NORMAAL VANAF €17,50 NU VANAF €14,88 PER KG 

90% Arabica en 10% Robusta koffie, , Espresso Blend met aromatische bonen uit Brasil - Ethiopia - Guatemala - Java & Colombia. Deze koffie is op Italiaanse wijze donker gebrand, heeft daardoor een sterke koffie smaak en ruikt naar chocolade en toast. Een krachtige koffie met een volle body voor de liefhebber van zowel een sterke espresso, lungo als ook cappuccino. De koffie is Rainforest Alliance gecer-tificeerd, dus op eerlijke wijze geprodu-ceerd met aandacht voor mens en milieu. eekpremie €0,50 per kg. Kracht 4,5 op schaal van 5.  Al vanaf 17,50 per kg en nu met 15% korting zelfs vanaf 14,88 per kg.

Bestel onze Dark Roast


Binnenkort gaan we ons assortiment verder uitbreiden met een nieuwe specialty koffie variant, meer hierover in de volgende nieuwsbrief…

Door het oogsten, verwerken, transport en het branden van de bonen is koffie verantwoordelijk voor gemiddeld 2,358 kg Co2 uitstoot per kg koffie. In Nederland consumeren we jaarlijks ongeveer 120 miljoen kg koffie en wereldwijd is dat zelfs meer dan 7 miljard kg koffie. Dat zijn dus behoorlijk wat kilo’s Co2.

De eekpremie is € 0,50 per kilogram en investeren wij voor 100% in duurzame groene (wind & zon) energie-projecten om de co2 uitstoot van onze koffie te compenseren.

Ons doel is om minimaal 3 keer de Co2 uitstoot van onze koffie te compenseren, zodat we een Klimaat positieve impact hebben.

Een deel investeren we in het land waar onze koffie geconsumeerd wordt en vanaf eind 2021 willen we ook een gedeelte in het land van herkomst gaan investeren en dan wel het liefst op de koffieplantage of bij de koffie coöperatie.

Meer informatie over waar we de eekpremie de afgelopen 3 jaar hebben geïnvesteerd vind je in onze volgende nieuwsbrief...

Heb je een nieuwe espresso machine nodig, of een vriend die jammer genoeg geen goede koffiesmaak heeft, tip hem dan met onze kooptip.

De Makro heeft nu een Phillips espressomachine in de aanbieding voor slechts 199 excl/ €240 inclusief BTW. Wij vinden dit een fijne machine die een zeer goede koffie kwaliteit en smaak levert.

Bekijk deze aanbieding

 

Fijne Paasdagen!

eek, more than just great coffee

 

Bestel hier je koffie