· 

EEK in de blog van de ASN Bank 'Voor de Wereld van Morgen'.


Blog, VOOR DE WERELD VAN MORGEN | ASN BANK

Hoeveel (eerlijke) koffie drink jij op een dag? In Nederland drinken we per jaar gemiddeld 150 liter koffie per persoon. Cappuccino, laté macchiato, espresso, Irish coffee, flat white of gewoon zwart: we kunnen er geen genoeg van krijgen. Helaas krijgen lang niet alle koffieboeren een eerlijke prijs voor hun zwarte goud. De onderstaande koffiemerken brengen daar verandering in!  Lees meer...

 

 

EEK is meer dan alleen maar lekkere koffie. We staan vermeld in deze blog van 'Voor de wereld van morgen'. Je hebt tegenwoordig gelukkig al keuze in welke duurzame koffie het beste bij jou past. Bij EEK investeren we 1 Euro per kilo ofwel 1 cent per kopje in duurzame energie projecten om de wereld een beetje groener te maken.